Warsztat samochodowy Bydgoszcz

21 Maj 2018, 12:24

Hej! Mam pytanie do Was, jaki warsztat samochodowy polecacie w Bydgoszczy ? Szukam takiego który jest sprawdzony i gdzie znają się na rzeczy. Z tego co czytałem to bardzo chwalą sobie ten salon reiski, ponoć są profesjonalni i nie wynajdują niepotrzebnych rzeczy do naprawy. Jak uważacie ? Byliście tam ?
kuto21
Nowicjusz

Auto: Skoda fabia

22 Cze 2021, 18:31

Z reiskim nie miałem jeszcze doczynienia, choć opinie o nim są różne. Ja od lat korzystam z usług xserwisu Mechanicy jak i sam właściciel bardzo profesjonalne podejście do klienta. Miałem do regeneracji automatyczną skrzynie biegów w swoim audi. Usługa wykonana bardzo dobrze i nie narzekam na czas czy pieniądze jakie przeznaczyłem. Robiłem jeszcze w tym samym warsztacie jeden element, a dokładniej błotnik. Lakiernik zrobił to znakomicie i ekspresowo. Tak jak już pisałem, jeszcze mnie nie panowie z tego auto serwisu nie zawiedli, więc jak najbardziej polecam! :ok:
Dormowski
Nowicjusz

25 Paź 2021, 14:15

Ja osobiście zawsze korzystam z autoryzowanych serwisów akuratnie moje Volvo tak serwisuje w Bydgoszczy ale są jeszcze inne autoryzowane serwisy Boscha. Wcześniej tam serwisowałem stare moje stare auto. A jak autoryzowany przez Boscha to nie może być byle co.
Daniel2H
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak poruszać się po kierownicy?
    Prawidłowe ułożenie rąk na kierownicy ma zasadniczy wpływ na bezpieczeństwo jazdy, ponieważ właśnie dzięki niej kierowca ma kontrolę nad układem kierowniczym i zawieszeniem. Tylko prawidłowe trzymanie koła kierownicy umożliwia ...
    Brak białych linii na jezdni - jak reagują kierowcy?
    Bardzo wielu kierowców nie stosuje się do obowiązujących limitów prędkości. Jak skłonić ich do ostrożniejszej jazdy w mieście? Można… usunąć białe linie oddzielające od siebie pasy ruchu na jezdni albo ...