Czytam to forum od dawna, ale dopiero dziś sam mam pytanie. Skradziono mi samochód, a firma Autoopoka go nie odzyskała ani policja. Nie znalazł się. Teraz mają mi wypłacić karę umowną i oprą się na wycenie Eurotaxu. Czy tam nie zaniżają cen?
joti napisał(a):wycenie Eurotaxu. Czy tam nie zaniżają cen?
Tam w tabelach są ceny mocno uśrednione, ale z tego co wiem to np. ubezpieczyciel dodatkowo odejmuje jak jest większy przebieg auta niż według tabel itd. więc cena może wyjść sporo niższa niż się spodziewamy.
Dishman napisał(a):W samym Eurotaxie cen nie zaniżają
Tu oczywiście tak jest, ale ubezpieczyciel od tych cen zawsze sobie znajdzie coś do odliczenia głównie to są przebiegi wyższe niż w tabelach i już leci cena kilka % w dół.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Wirtualny salon Audi w Warszawie Londyn, Paryż, Berlin, Pekin, Istambuł, Moskwa, a teraz Warszawa. Wczoraj, 8 października, przy stołecznym Placu Trzech Krzyży, ruszył pierwszy w naszym kraju ekskluzywny salon Audi City. Audi City wyznacza kierunek, jak ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.