zdaję sobie sprawę ze "starości" modelu i z problemów z częściami. po prostu rozglądam się trochę za jakimś ciekawym dupowozem. ta generacja preludki podoba mi sie niesamowicie. gdybym miał bliżej to podjechałbym obakać ją . ale trochę daleko jest więc szukam jakichkolwiek wskazówek czy warto sie wybrać na oglądanie.
na plus ma sekwencję, dwa komplety kół i niezłe wyposażenie no i na zdjęciach wyglada ciekawie , chociaż ja nie mam oka do dostrzegania wad :/
Rocznik sugeruję wersję po face-liftingu (1990-1991r.).
Natomiast przedni i tylni zderzak, jak również tylne lampy są z wersji przed face-liftingiem (1988-1989r.).
Jak przygotować wnętrze samochodu na zimę? Podpowiadamy! Zima w samochodzie może oznaczać nie tylko śnieżne widoki za oknem, ale również… błoto, wilgoć, sól i nieprzyjemne zapachy wewnątrz samochodu! Jeśli chcesz, by wnętrze auta przetrwało zimę w dobrym stylu ...
Nowe Alpine będzie miało płaską podłogę i tylny dyfuzor Właściciwości aerodynamiczne są kluczem do osiągów i wydajności nowego Alpine. Połączenie płaskiej podłogi – rozwiązania zapożyczonego ze świata bolidów i wyścigów samochodowych – z tylnym ...
Dzięki Hardaway , właśnie o taką poradę/opinię mi chodziło. Krótko , rzeczowo i dobrze udokumentowane. Dzięki temu wiem że coś jest nie tak z tym autkiem i raczej nie będe jeździł oglądać.
cala malowana. i to w malo fachowy sposob, drzwi boczne plywaja(zalamania swiatla- zle polozona szpachla).
Trust me
dobrze ze odrzuciles. szukaj dalej, fajne to auto. rzadko spotykane co najwazniejsze
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.