Wideorejestrator a przyciemniane szyby

08 Kwi 2017, 04:34

Witam.Poszukuje wideorejestratora na pewno poniżej 1000zł wiadomo czym mniej tym lepiej :lol: Chciałbym żeby w tej cenie był to już wideorejestrator który będzię z dwoma kamerami przód+tył. Co możecie polecić? Patrzyłem na model: ORLLO RX-630G :) ? Auto jakie posiadam to Ford Focus Mk2 w wersji kombi,mam przyciemnione fabrycznie szyby z tył, Jak taka tylna kamera będzie się sprawować w takich warunkach? Jakość nagrania,widoczność w dzień w nocy? Proszę o pomoc i podzielenie się swoimi doświadczeniami w temacie :naughty:
marcina325
Obserwowany

Prawo jazdy: 04 03 2016
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Ford Focus MK2
Silnik: 1.6 TDCi
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

18 Kwi 2017, 11:38

Mając taki budżet Ja bym się zainteresował kamerką Mio MiVue 698 Dual. W prawdzie ma trochę mniejsze kąty widzenia ale jakość nagranych filmów jest wyższa zarówno z przedniej jak i tylnej kamery.

Tu możesz zerknąć sobie na ceny w różnych sklepach tego modelu
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Światowa premiera Volkswagena cross up!
    Volkswagen rozszerza ofertę samochodów cross o nowego członka New Small Family, o cross up!. To miejskie auto pojawi się na rynku już latem i obok CrossPolo, CrossGolfa i CrossTourana będzie czwartym zindywidualizowanym ...
    Hyundai i30 nowej generacji w wersji 3-drzwiowej
    Hyundai zaprezentował pierwsze zdjęcia nowego modelu i30 w wersji 3-drzwiowej, którego oficjalna premiera będzie miała miejsce 27 września, podczas targów motoryzacyjnych w Paryżu. 3-drzwiowa wersja i30 jest ...