Wideorejestrator dwukanałowy (przód + tył) do samochodu ~2000zł

17 Wrz 2020, 22:59

Dzien dobry
Tak jak w temacie, poszukuje wideorejestratora z nagrywaniem przod i tyl do samochodu i nagrywania w dzien i w nocy.
Budzet jaki bym na to mogl przeznaczyc to okolo 2tys zl. Chcialem kupic dod ls500w lub w+, ale w jakis magiczny sposob firma dod sie zmyla i ich produktow nie ma :/
Chcialbym zeby glowny modul mial ekran i guzik z mozliwoscia szybkiego zapisu (nie kazde wydarzenie sie zapisuje, a odszukiwanie go w folderach jest mozolne i czasochlonne). Pozostale wymagania powinny byc podobne do wymienionej kamery
Mussi
Nowicjusz

13 Paź 2020, 19:28

Zobacz sobie Mikavi PQ4 Dual. Też na sensorach Sony Starvis, na plus w porównaniu z DOD jest Wifi, lepszy rodzaj zasilania (kondensator), kąt widzenia 170 na przód i tył, do tego tryb parkingowy low bitrate i adapter acc do podlączenia.
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG

15 Paź 2020, 08:21

Również słyszałem, że te mikavi są dobre, choć sam nie miałem nigdy kamery z tego segmentu.
malmon3
Aktywny

15 Paź 2020, 10:30

Masz spory budżet i tu na pewno coś dobrego znajdziesz. Ja od siebie polecam np. Viofo A129 Pro-G Duo tu masz więcej na forum wideorejestrator-kamera-na-przod-i-na-tyl-vt120998.htm

Kamerki które warto jeszcze wziąć pod uwagę w tym budżecie to:
- MIO MiVue 798 Dual
- IROAD X10 - (tu jak chcesz wydać cały swój budżet) moim zdaniem bardzo dobry zestaw z kamerą na tył.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

18 Paź 2020, 13:43

malmon3 napisał(a):Również słyszałem, że te mikavi są dobre, choć sam nie miałem nigdy kamery z tego segmentu.

Zwłaszcza jak się porównuje parametrami i specyfikacją do droższych kamer, to sie okazuje że Mikavi ma więcej do zaoferowania. Ja teraz przerabiam właśnie PQ4. No i jak na razie nie zawodzi.
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG