Witam. Mam tu pytanie z o samochód z "Wielkim" sercem a mianowicie Cadillac Escalade Co o nim sądzicie ?? Warto to cudeńko kupić ?? a może jakiegoś "Europejczyka" ??
a napewno zależy Ci na takim typie samochodu??
Jest to ładny samochód:)
Może jeszcze Lincoln Navigator:)
Podobny do Escalate jest jeszcze
CadillacSRX
Chevrolet Suburban
Może taki mniejszy Chevrolet HHR wejdzie na rynek europejski:)
Chrysler Aspen
Dodge Ram:)
Ford Expedition
GMC (wszystkie)
one są podobne do Escalate i wszystkie produkowane w USA:)
a jeśli chodzi o rynek Europejski to niewiem:)
Ja bym takiego autka niekupował bo dużo pali i jest wolne:)
zależy jak i gdzie chcesz nim jezdzić:)
po mieście w szczególności po ciasnych uliczkach mówisz ze nie warto. z tego co mi wiadomo całkiem nieźle sie zbiera do setki w 6,3 sec, ale śmiga max 170 km/h ale ten samochód ma coś w sobie, takie coś co może przestraszyć
Wielki, Obrzydliwy, SUV murzyńskich raperów ..
ogólnie u mnie wywołuje mdłośći Ale po co tyle kasy wydawać na taką krowę? za tą kase kupisz sobie coś wiele lepszego.. Nawet Mustanga
Hehe wiem wiem, ja nie chce go kupować, wolałbym sprawić sobie Porsche Cayenne ale znajomy chciał kupić ( tak apropos to lansjue sie na Rapera ) ale widzę że na polskie warunki sie nie nadaje
Daltonista na drodze - czerwony, żółty i zielony Prawidłowa interpretacja kolorów w pewnych okolicznościach drogowych bywa kluczowa dla zachowania bezpieczeństwa. Zdarza się to głównie, gdy zasady na drodze wyznacza sygnalizacja świetlna. Jak radzi sobie w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.