Wikarpodhale- autobroker opinie

20 Lip 2008, 13:38

Zamierzam kupić nowe auto. Dlatego bardzo proszę o Waszą opinie na temat brokera Wikarpodhale. Interesują mnie opinie osób , które zakupiły tam samochód tzn. czy nie było kłopotów, jaki jest czas realizacji zlecenia, czy samochód był zgodny ze specyfikacją, czy były dopłaty itp. na co zwrócić szczególna uwagę itp.

pozdrawiam
Marceli123
Marceli123
Nowicjusz

21 Wrz 2008, 10:55

Marceli123 napisał(a):Zamierzam kupić nowe auto. Dlatego bardzo proszę o Waszą opinie na temat brokera Wikarpodhale. Interesują mnie opinie osób , które zakupiły tam samochód tzn. czy nie było kłopotów, jaki jest czas realizacji zlecenia, czy samochód był zgodny ze specyfikacją, czy były dopłaty itp. na co zwrócić szczególna uwagę itp.

pozdrawiam
Marceli123

Jestem klientem Wikar Podhale.Kupiłem za ich pośrednictwem juz dwa samochody,dla siebie Audi A6 i syna Audi A4.Wszystko odbyło sie zgodnie z wczesniejszymi ustaleniami.Samochody zamówiłem do produkcji i oczekiwałem na dostawę 12 tygodni.Dodatkowo cena przy odbiorze okazała się nizsza o ok.5 procent ze względu na spadek kursu euro.Polecam tą firmę znajomym ze względu na ich profesionalizm i kompleksowa obsługę.Posiadają duży obiekt w którym przyjemnie mozna dokonac transakcji zakupu i przy odbiorze doposażyć samochód.Firma istnieje długo i to daje bezpieczeństwo udanego dla nmie zakupu.
Kacperz
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Korzystanie ze smarfona podczas przechodzenia przez jezdnię
    Jednym z zagrożeń dla bezpieczeństwa ruchu drogowego jest korzystanie ze smarfona podczas przechodzenia przez jezdnię. Już w czerwcu wejdą jednak w życie przepisy, które tego zakazują. Choć to kierujący pojazdami powodują ...