Witam potrzebuje pomocy do peugeot 607 do centralnego zamka

11 Lis 2009, 19:35

witam wiec jest taka sprawa nie działa mi centralny zamek auto jet po przekładce z anglika było wymieniane bsi i było w warsztacie ale nie umieją tego zrobić powiedzieli mi ze program widzi non stop otwarte drzwi przednie i dlatego nie działa centralny zamek proszę o pomoc i rade kto by mi to zrobił moje gg 3719570 nr tel 696320040 pozdrawiam ma może kos schemacik elektryczny
gdjspider
Nowicjusz

Miejscowość: krzeszowice
  • 12 Lis 2009, 12:04

najprościej i najszybciej naprawisz to dokładając nową centralkę i przewody. Cena ok 80zł i kilka godzin pracy. Będziesz miał dodatkowego pilota ale dzięki temu nie będziesz musiał się męczyć z szukaniem przyczyny, no chyba że masz wolny czas.
    karlone
    Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

12 Lis 2009, 12:17

potrzebny byl by mi schemacik sprawdzic przewody

[ Dodano: Pią Lis 13, 2009 09:48 ]
    witam pisze jeszcze raz mam problem z centralnym zamkiem w peugeot 607 nie działa na komputerze jak bylem z nim w warsztacie powiedzieli ze widzi otwarte drzwi po poszukiwaniach okazało się ze na zacisku w bsi co w którym wchodzi kabel informujący czy drzwi sa zamknięte jest zero około 2vol jak sa podłączone drzwi a jak przeciolem kabel za bsi to bsi wysyła zero 5 v może zna ktos taka przyczyna proszę o pomoc pozdrawiam

[ Dodano: Sob Lis 14, 2009 07:57 ]
    szukam elektronika z programem do peugeot 607 rok 2004 który by podjechał do mnie jestem z okolic karkowa z Krzeszowic pozdrawiam mój nr tel 696 320 040

[ Dodano: Nie Sty 31, 2010 09:45 ]
    witam
    kopiłem program do peugeot planet i wreszcie dyszlem co jest ze mam założone złe bsi a co jeździłem do warsztatów to tylko kasowali kasę a nic nie zrobili witac jacy fachowcy sa u nas teraz szukam dobrego bsi
    gdjspider
    Nowicjusz

Miejscowość: krzeszowice