Witam problem z rejestracja auta z włoch

01 Maj 2012, 11:14

Witam mam problem z zarejestrowaniem auta z włoch,mam umowe kupna sprzedarzy z włochem i dowód rejestracyjny(Carta di Cirolazione) a tego drugiego dokumentu aktu własności Certificato di Proprieta nie posiadam ponieważ zaszła pomyłka gosciu dał mi ten dokument od całkiem innego auta..tłumaczyłęm dokumenty,opłaciłęm akcyze,podatek vat 24,juz myslałem ze zarejestruje auto bez problemu bo mam wszystkie dokumenty a tu taka gafa w wydziale komunikacji baba mi mowi ze wszystko sie zgadza tylko akt własności jest nie od tego auta co trzeba,kontaktu z włochem niemam i nie bede miał,i moje pytanie teraz czy da rade zarejestrować auto bez aktu własnosci czyli Certificato di Proprieta,tylko na sam dowód rejestracyjny Carta di Cirolazione i umowe kupna i sprzedazy?prosze o szybka odpowiedz
gentelmanv
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 03 2007
Auto: audi a2,1.4 TDI 75KM

01 Maj 2012, 18:11

gentelmanv napisał(a):moje pytanie teraz czy da rade zarejestrować auto bez aktu własnosci czyli Certificato di Proprieta,tylko na sam dowód rejestracyjny Carta di Cirolazione i umowe kupna i sprzedazy?prosze o szybka odpowiedz

Odpowiedz dostales w WK .... :(
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

02 Maj 2012, 20:25

co to jest wk????????????????????
gentelmanv
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 03 2007
Auto: audi a2,1.4 TDI 75KM

02 Maj 2012, 22:14

gentelmanv napisał(a): wk
=Wydział Komunikacji....
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014