Model jak wyżej, rocznik 2007, 3 dźwigowy bez centralnego zamka. Z biegiem czasu obydwa zamki z przodu uległy zepsuciu. Czyszczenie i tak dalej nie pomagają. Niestety nie mogę znaleźć żadnego zamiennika. Do 206 itd jest tego masa. DO C1, Aygo, 107 ani sztuki. Czy ktoś miał też taki problem. Czy udało się komuś zaadaptować wkładkę z innego modelu? Np z 206, zmieniając końcowke...
Hm… a ja znalazłem na allegro [link do oferty na Allegro wygasł]
Załóż sobie centralny zamek chociaż na parę drzwi bez bagażnika, można to zrobić samemu (zmieścisz się pewnie w 100zł) lub zlecić jakieś firmie (od 200zł).
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
BMW i3 Concept Coupe - nieograniczony dostęp do sieci Dzięki funkcjom systemu BMW i ConnectedDrive model BMW i3 Concept Coupe ma nieograniczony dostęp do sieci. Przy w pełni naładowanych akumulatorach układ napędowy BMW eDrive, w który wyposażono BMW i3 Concept Coupe, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.