Model jak wyżej, rocznik 2007, 3 dźwigowy bez centralnego zamka. Z biegiem czasu obydwa zamki z przodu uległy zepsuciu. Czyszczenie i tak dalej nie pomagają. Niestety nie mogę znaleźć żadnego zamiennika. Do 206 itd jest tego masa. DO C1, Aygo, 107 ani sztuki. Czy ktoś miał też taki problem. Czy udało się komuś zaadaptować wkładkę z innego modelu? Np z 206, zmieniając końcowke...
Hm… a ja znalazłem na allegro [link do oferty na Allegro wygasł]
Załóż sobie centralny zamek chociaż na parę drzwi bez bagażnika, można to zrobić samemu (zmieścisz się pewnie w 100zł) lub zlecić jakieś firmie (od 200zł).
OffRoad Show Poland 2012 / relacja Po raz pierwszy w Polsce odyły się Targi Pojazdów 4x4 w Warszawie! Ogólnopolskie Targi Pojazdów 4x4 OFFROAD SHOW POLAND w Warszawie to innowacyjne przedsięwzięcie, wychodzące naprzeciw rosnącej rzeszy ...
Adaptacyjne światła LED (2014) Dwa lata po wprowadzeniu systemu AHS w reflektorach ksenonowych, firma Lexus zastosowała zmodyfikowane rozwiązanie dla reflektorów opartych na diodach LED. W 2014 roku zaprezentowano system, w którym zamiast ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.