Moim zdaniem u mnie w Vectrze B 99r. przednie lampy ( chodzi o światła mijania) świecą bardzo dziwnie, a dokładniej chodzi mi o kształt rzucanego snopu światła. Elektryczna regulacja jest na pozycji "0" czyli światła świecą najdalej możliwie, mimo to a szczególnie prawy reflektor rzuca za krótki snop światła którego koniec kończy się nagle, za którym jest całkowicie nieoświetlone miejsce.
Jak dla mnie, to prawy reflektor trzeba wyregulować, bo świeci za nisko. Natomiast lewy nie wiem, czy czasami nie świeci za daleko. Ale coś takiego to żaden problem - jedziesz na najbliższą stację diagnostyczną i tam diagnosta ci sprawdzi.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Niebezpieczny miesiąc na drogach - październik Jesienią dostosowanie techniki prowadzenia samochodu do zmiennych i często trudnych warunków ma szczególne znaczenie. W ostatnich latach to właśnie w październiku w wypadkach drogowych w Polsce zginęło najwięcej ...
Jak zachować się na drodze podczas silnego wiatru, wichury? Występowanie wiatru ma duży wpływ na bezpieczeństwo jazdy. Silny wiatr jest w stanie zepchnąć auto z toru jazdy oraz sprawić, że na jezdni pojawią się przeszkody takie jak połamane gałęzie. Jak w takich warunkach powinien ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.