Mam problem z otwieraniem wlewu paliwa Toledo 2 .Siłownik nie działa bo dostaje za słabe napięcie.Byś może gdzieś nie ma kontaktu.Rozpoiłem przycisk otwierania klapki i już tam dochodzi nie pełne napięcie.Może wiecie z jakiego bezpiecznika idzie zasilanie na ten słowniczek ?.Być może tam leży przyczyna? .....Pozdrawiam
Najpierw trzeba poszukać, z jakiego powodu na złączu siownika nie ma napięcia równego napięciu na akumulatorze. Winne w głównej mierze są styki na złączach.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Ekojazda dobra dla środowiska są też plusy dla kierowcy Szacuje się, że źródłem 60% zanieczyszczeń powietrza w centrach dużych miast jest transport. Do zmniejszenia tego problemu może przyczynić się ekojazda, przynosząca wymierne korzyści nie tylko w postaci redukcji emisji ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.