REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
po 5 minutach auto nie chciało jechac
Ale co zrobić z tego co się doczytałem to po wlaniu wody do silnika odpalałeś autko tak więc mogłeś zatrzeć silnik i bez remontu się nie obejdzie.
Kurcze przepraszam najmocniejarek_89 napisał(a):To jest kobieta![]()
arek_89 napisał(a):po 5 minutach auto nie chciało jechac
Mysle ze gdyby nie było jechane to by sie nic tragicznego nie stało ale po tym czasie jazdy napewno doszło do zatarcia i konieczny bedzie remoncik.Ale co zrobić z tego co się doczytałem to po wlaniu wody do silnika odpalałeś autko tak więc mogłeś zatrzeć silnik i bez remontu się nie obejdzie.
To jest kobieta![]()
Pozdrawiam
Eeeeeee,to chyba to slonce juz wali kazdemu do glowyarek_89 napisał(a):burus napisał(a):wine ponosi te tzw:"kolega"- a nie Kobieta!
Nie wiem jak to zrozumiałeś ale ja tylko poprawiłem post kolegi Artka, którego treść odnosiła się do płci męskiej.Ja nie miałem zamiaru pod żadnym pozorem wyśmiewać kobiety.
Kamila28 napisał(a):Wy tu sobie gadu gadu a a ja dalej nie wiem ile mnie to bedzie kosztowało
Sporo pracy przy tym będzie i nie wiem ile może to dokładnie kosztować ale wiem ze widziałem cały silnik do CC700 za 500zl z przebiegiem 60tyś.km. Tak a propo tego co powiedział "burus" to jestem za tym żeby ci ten kolega co nalał wody do silnika pokrył koszty naprawy, a jak się nie znał to mogł się za to nie brać prosta sprawa.Kamila28 napisał(a):Wy tu sobie gadu gadu a a ja dalej nie wiem ile mnie to bedzie kosztowało