Wół roboczy do 10k

06 Sty 2016, 16:18

dzida napisał(a):Ja też trochę upiekłem donatów i precli

Nie jesteś jedyny dziś gość oplem astrą (nie tak młody koło 40) driftował pod szkołą na parkingu na śniegu. :mrgreen:
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

06 Sty 2016, 16:19

Pkc mam śnieg, od poniedziałku sypie :D Dzisiaj ponagrywałem trochę kamerką z upalania więc jak coś skleje z tego to wrzucę ;) Wieczorem mam zamiar z kumplami wyskoczyć na salmopol poupalać bo tam są ekstra warunki to też coś nagramy :ok:

Dzida u mnie podobnie :mrgreen:

Pkc powiem Ci że laik który nie pojechałby na stację diagnostyczną albo na jakiś kanał/podnośnik by to e36 kupił, bo z zewnątrz i w środku robiło robotę a silnik z góry też wyglądał dość fajnie :)

Krzychu też dzisiaj widziałem takiego gościa na oko około 40 lat na psrkingu pod kościołem, chciał felicią polatać na kielni... ale coś nie pykło bo zaparkował w takiej dużej betonowej donicy na kwiaty :lol:
pawel93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gliwice
Prawo jazdy: 13 07 2009
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: BMW e91 335i
Silnik: 335i 306km
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2008

06 Sty 2016, 16:32

pawel93 napisał(a):Krzychu też dzisiaj widziałem takiego gościa na oko około 40 lat na psrkingu pod kościołem, chciał felicią polatać na kielni... ale coś nie pykło bo zaparkował w takiej dużej betonowej donicy na kwiaty

No widzisz trzeba było mu pokazać co BMW albo Audi potrafi :D Ten koło mnie astrą to żonę miał z tyłu chyba to się popisywał przy kościele. I nie wiem co mu to dało bo wyjechał z parkingu i też bokiem szedł choć ja też omal nie poszedłem ale to przypadkowo (za dużo gazu dałem :roll: )
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

06 Sty 2016, 16:54

Krzychu czas na nowe oponki jak latasz bokiem przednionapędówką :mrgreen: Ja z włączoną kontrolą trakcji zbytnio nie mogę się uśliznąć, a co dopiero jak włączony mam tryb snow :D
A tak między słowami wogóle to szpera jest fajna w zimę :naughty:

+ wyrozumiała policja, która tylko dała mi sygnał, że bez świateł jeżdżę :mrgreen:
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna

06 Sty 2016, 16:59

dzida napisał(a):Krzychu czas na nowe oponki jak latasz bokiem przednionapędówką

Opony ze 2 sezony mają max i widać, że są dobre, bo na tym się nie oszczędza. Jak nieodśnieżony zakręt to poszedł a ja za dużo gazu dodałem i stracił gdzieś przyczepność i prawie poszedł ale ogarnąłem szybko do tego mało osób tą drogą jedzie i stąd problem + dość słabe doświadczenie w zimę :(
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika