Mam od miesiąca golfa 4 1.9 tdi i nadszedł czas na naprawienie wreszcie wskaznika poziomu paliwa. Gdy nalałem cały bak, wskaznik pokazywał tyle(sorry za prowizoryczną grafike):
paliwo ubywało, wskaznik malał i myslałem, że wszystko będzie okej.
Niestety wskazówka doszła do tego poziomu:
i stanęła. Jak myślicie, co nawaliło i ile kosztować bedzie naprawa?
Możesz wyciągnąć kosz z czujnikiem poziomu pa;iwa i spawdzić jak zachowuje się wskazówka gdy pływak jest na dole lub na górze, w jakim stanie są styki we wtyczce. Przy okazji trzeba wyczyścić kosz i zbiornik.
Silnik z Lexusa RC F będzie napędzany wodorem? 5-litrowy silnik, który napędza Lexusa RC F, jest przebudowywany po to, by mógł być zasilany wodorem. To sposób na to, by silniki spalinowe, zwłaszcza pięknie brzmiące motory jak lexusowe V8, jeszcze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.