Wspomaganie kierownicy Astra 1.7 TD 99r.

16 Cze 2020, 17:54

Witam
Dzisiaj miałem dziwną sytuację, więc podczas jazdy wszystkie wskazówki i kontrolki się opuściły i wyłączyły i po sekundzie znów ale to wiem że to elektryka ale najdziwniejsze było to że zapaliła się czerwona kontrolka od poduszki powietrznej i w pewnym momencie czułem jak bym stracił wspomaganie kierownicy był duży opór żebym skręcił ale to przez chwilę i tylko raz mi się to dzisiaj zdarzyło a dodam że płyn hydrauliczny jest czysty i pełny.
Pysiek2985
Nowicjusz

16 Cze 2020, 20:50

Z twojego opisu wygląda to tak jak by ci na moment zgasł silnik. Czy problem wystąpił podczas hamowania?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

16 Cze 2020, 20:54

silnik wszystko działał poprawnie światła wszystkie świeciły tylko no wskazówki w dół wszystkie kontrolki się wyłączyły po sekundzie znów wszystko wróciło do normy ale to elektryka tylko że została na kilka sekund zaświecona czerwona kontrolka poduszki powietrznej i duży opór w kierownicy również na kilka sekund po czym wszystko wróciło do normy a w drodze powrotnej wszystko działało bez żadnych jakiś dziwnych sytuacji
Pysiek2985
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dedykowane opony P ZERO dla nowego BMW M5
    Prezentując nowe BMW M5 monachijski producent samochodów postawił na niezrównane połączenie eleganckiej, biznesowej limuzyny z samochodem sportowym o najwyższym poziomie osiągów. Zastosowany w BMW M5 ...