Wspomaganie kierownicy kia aisa rocsta

01 Maj 2012, 10:22

Witam, mam pewien problem, kupilem ostatnio samochod Kia Asia Rocsta wszystko jest super tylko ze nie ma wspomagania kierownicy. Moje pytanie brzmi czy i jesli tak to gdzie moge dokupic kompletny uklad kierowniczy ze wspomaganiem. Z gory dziekuje.
6660454
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

01 Maj 2012, 10:39

z jakim silnikiem??
tam były i silniki mazdy i chyba coś na licencji jeepa
jeśli chodzi o przekładnie to bez kombinowania się chyba nie obejdzie, ale myśle że z CJta coś podejdzie, niestety bez przymiarki nikt nie powie czy na 100% pasuje, zawsze można zatulejować nowe otwory w ramie i założyć jakąkolwiek :mrgreen:
jeśli nie ma łapy do pompy to i tak będzie trzeba dorobić więc wtedy założysz jakąkolwiek, byle by odpowiadała mniej więcej ciśnieniem przekładni, i była tania (WV na przykład bardzo dobrze robi :wink: )
węże dorobisz w jakiejkolwiek firmie robiącej hydraulikę siłową za 100-200PLN
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Foteliki samochodowe dla małych pasażerów!
    Tylko 7% małych pasażerów podróżuje w odpowiednio zabezpieczonych fotelikach samochodowych, a do aż 40% poważnych wypadków z udziałem dzieci dochodzi podczas podróży krótszych niż 3 kilometry! ...