Początki 4x4 off-road

25 Kwi 2012, 17:02

Witam, kupiłem Mitsubishi Pajero na miesiac czasu.. Samochod ma wciagarke i jest bardzo wysoki... Korzystajac z tego ze mam tylko miesiac chcilbym wybrac sie na przeprawe off road( nie bawia mnie wyscigi wolal bym przeprawe) cy jest moze jakas grupa ktora wybiera sie na takowa przeprawe? chetnie sie dorzuce w celach organizacyjnych...

Oto zdjecia mojego wozu:
RomualdPLN
Początkujący

Prawo jazdy: 09 06 2009
Auto: OPEL ASTRA ll CABRIO BERTONE:)

26 Kwi 2012, 11:46

RomualdPLN napisał(a):Witam, kupiłem Mitsubishi Pajero na miesiac czasu.. Samochod ma wciagarke

Wyciągarkę, jeśli już :)

i jest bardzo wysoki...

Jakoś nie widzę, by był liftowany :shock:
Chyba PII jest wyższy.

Korzystajac z tego ze mam tylko miesiac chcilbym wybrac sie na przeprawe off road( nie bawia mnie wyscigi wolal bym przeprawe) cy jest moze jakas grupa ktora wybiera sie na takowa przeprawe? chetnie sie dorzuce w celach organizacyjnych...

Zapuść żurawia na forum.mitsumaniaki.pl - może szybciej coś znajdziesz.

Jeszcze sobie przypomniałem: http://www.auto-swiat.pl/4x4/expedition
--
Pozdrawiam.

Adam.
Rander
Początkujący

Miejscowość: Polska ;)
Auto: Mitsubishi Pajero II
Silnik: 2.8TD/125KM
Paliwo: Diesel
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

30 Kwi 2012, 00:21

http://rajdy4x4.pl/index.php/ida/8/
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Już 10 km/h mniej na liczniku może uratować życie
    Mniej zatłoczone ulice w czasie pandemii wielu kierowców traktuje jako zachętę do mocniejszego przyciśnięcia pedału gazu. Jednak szybsza jazda oznacza tragiczniejsze w skutkach wypadki drogowe. Nieznaczne przekroczenie ...
    Alarm zmęczenia, zrób przerwę za kierownicą
    Wiele samochodów jest obecnie wyposażonych w systemy, które wspomagają kierowcę podczas jazdy. Jednym z nich jest kontrola wykrywania symptomów zmęczenia, szczególnie przydatna podczas pokonywania ...