Wspomaganie

25 Paź 2011, 01:30

Mam takie pytanie.
Chodzi o to że jak skręcę na maksa kierownice przy większej prędkości (szybkie zawracanie) to kierownica pod koniec stawia mi duży opór który puszcze w momencie gdy zmniejszę prędkość.
Powiedzcie mi czy ktoś z was spotkał się z takim czymś w jakimś innym aucie a jeśli nie to co to może być??
Dodatkowo jak wchodzę w jakiś ostry zakręt z większą prędkością (np. jazda po ślimaku) to czuje jak kierownica wykonuje delikatne ruchy jak skręcam w lewo to kierownica wykonuje delikatne ruchy w prawo (rwanie) a przy skręcie w prawo ruchy w lewo. Co to może być spotkał się ktoś z takim czymś??
bladeostrze
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Audi SQ5 TDI exclusive concept
    Audi SQ5 TDI, dzięki mocy 230 kW (313 KM), staje się najwytworniejszym modelem serii Q5 i równocześnie pierwszym w historii Audi modelem S z silnikiem diesla. Tę nową serię quattro GmbH cechuje nie tylko dynamika. ...