Witam wszystkich, prosiłbym o pomoc. Mam taki przypadek. Jak ruszam samochodem , to on nie idzie nic do przodu poprostu muli. W czasie jazdy gdy wyłącze zapłon i po chwili odpale to ma moc taka jaka powinien mieć. Tak jakby coś turbine odlaczalo. Na komputerze wykazuje ze winę ma czujnik ciśnienia, wiec wymieniłem. Chwilę było dobrze i dalej robi tak jak robiło. Wiec proszę o pomoc. Może przeplywomierz ma winę. ?
Czujnik ciśnienia czego? Ja tam stawiam na za duże ciśnienie w układzie turbo, wtedy czujnik wrzuca błąd w komputer i wchodzi w tryb awaryjny. Może też być za niskie ciśnienie w układzie więc oznacza to że gdzieś jest nieszczelność.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.