Witam wszystkich, prosiłbym o pomoc. Mam taki przypadek. Jak ruszam samochodem , to on nie idzie nic do przodu poprostu muli. W czasie jazdy gdy wyłącze zapłon i po chwili odpale to ma moc taka jaka powinien mieć. Tak jakby coś turbine odlaczalo. Na komputerze wykazuje ze winę ma czujnik ciśnienia, wiec wymieniłem. Chwilę było dobrze i dalej robi tak jak robiło. Wiec proszę o pomoc. Może przeplywomierz ma winę. ?
Czujnik ciśnienia czego? Ja tam stawiam na za duże ciśnienie w układzie turbo, wtedy czujnik wrzuca błąd w komputer i wchodzi w tryb awaryjny. Może też być za niskie ciśnienie w układzie więc oznacza to że gdzieś jest nieszczelność.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
ŠKODA 120L Typ 742, 1976 Samochód ten został zaprezentowany oficjalnie we wrześniu 1976 roku na Targach Przemysłowych w Brnie, seryjny model 105/120 (Š742) wnosił do oferty marki wiele nowego, zwłaszcza w dziedzinie bezpieczeństwa. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.