Wbrew pozorom ja zawsze staram sie miec wiecej beznzynki w aucie i tlumacze tez to mojej zonie, wiec tez zawyczaj ma te1/4-1/5 baku. Niegdy nie jeździmy trez na rezerwie a jakbym miał zainwestowac do tego auta w pompke za 350zł to chyba bym musiał byc fanatykiem, albo kolekcjonerem
Cewka z modułem na 3 piny potrafi dawać iskrę a silnika się nie odpali.
Iskra będzie we właściwym momencie.Można dać trochę benzyny do kolektora ssącego i wtedy spróbować odpalać.
Słuchajcie może macie jakies podpowiedzi...
otóż mechanik zaczał sprawdzac co dolega samochodowi, sprawdził pompe, która była zakładana jako przyczynę, ale z pompa wszystko ok. Natomiast podawana jest za duża dawka benzyny, zalewa az świece, dalej nie chce odpalić.
Jakies sugestie?
wiec zostaje przekaznik od gazu,mogl sie zapiec i wtedy dzieja sie cuda, wtryskiwacz,nie zamyka icaly czas leci paliwo lub czujnik temp do kompa mialem takie przygody z golfami:)
WItam. Po wizycie u mechaniora nareszcie juz wszystko ok. Domniemaliśmy co się stało, a okazało sie, że czujnik wału bym kiszka. Teraz juz wszystko smiga
premier00 napisał(a):WItam. Po wizycie u mechaniora nareszcie juz wszystko ok. Domniemaliśmy co się stało, a okazało sie, że czujnik wału bym kiszka. Teraz juz wszystko smiga
Kolego a jaki ty masz w tym golfie czujnik obrotów wału?
Co to za silnik?
Ja myślałem że tam jest aparat zapłonowy z czujnikiem hala a nie czujnik obrotów wału
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Rozwój technologii TNGA - nowe silniki, przekładnie i napędy hybrydowe Toyota wprowadzi na rynek nowe silniki, przekładnie i udoskonalone napędy hybrydowe, opracowane w technologii Toyota New Global Architecture, które zapewnią większą moc, wyraźnie lepsze osiągi i dynamikę jednostek ...
Prototyp Nowej Hondy Civic Type R na Tokyo Auto Salon Podczas tegorocznego salonu samochodowego w Tokio, poświęconego samochodom o wysokich osiągach oraz konstrukcjom stuningowanym. Prototyp prezentuje elementy stylizacyjne, które znajdą się w Hondzie Civic Type R nowej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.