Witam. Mam problem z zasilaniem pilota (kluczyka z chipem) do samochodu VW Pasat B5 1.8 benzyna rok97, chodzi mi o to ile bateri wchodzi do pilota(kluczyka z chipem) sterującego centralnym zamkiem i alarmem.
Jakiego typu mają to być baterie (czy jedna bateria) i na jakie napięcie.
Proszę o podpowiedzi do rozwiązania tego problemu na meila [email widoczny po zalogowaniu] , z góry dziękuje.
No przykro mi,ale nasze forum nie zatrudnia jasnowidzów ani wróżbitów .Tym bardziej,że nie napisałes nic na temat alarmu.Aby się przekonać jaki to typ baterii i ile ich jest,wystarczy otworzyć pokrywkę pilota....
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Hyundai i20 1,0 T-GDi MT o mocy 100 KM Hyundai i20 posiada silnik benzynowy generujący równe 100 KM o pojemności jednego litra i tym samym umożliwia on sprint do "setki" w czasie 10,7 sekundy. Napęd przekazywany jest za pomocą manualnej skrzyni biegów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.