Wybór auta ankieta

Które z wymienionych aut jest najlepsze

Honda Civic hatchback
9
31%
Honda Civic VI sedan
6
21%
Opel Corsa C
5
17%
Peugeot 206.jpg
5
17%
Renault Clio II
1
3%
Rover 25
0
Brak głosów
Rover 200
3
10%
Razem głosów : 29

14 Gru 2010, 18:35

Witam! Tym tematem zaczynam aktywność na tym forum i chciałbym zapytać was, który z podanych aut jest najlepszy pod względem technicznym itp itd.
Chodzi o to, że mam do 10 000 zł wybrać auto, którym będę jeździł ja ale będzie mojej mamy dlatego nie mogłem sobie pozwolić na zbyt dużo..

Oczywiście prosiłbym o opis czy któreś z wymienionych nie powinno się kupować.

Oprócz wymienionych jestem otwarty na wszelkie inne propozycje i dlaczego :) Chodzi mi o tanie w utrzymaniu

Nie jestem pewien czy wszystkie z wymienionych aut można w miarę sprawne kupić w tej cenie
Oto one (kolory samochodów są przypadkowe):
Honda Civic hatchback:
Zdjęcie

Honda Civic VI sedan:
Zdjęcie

Opel Corsa C:
Zdjęcie

Peugeot 206:
Zdjęcie

Renault Clio II:
Zdjęcie

Rover 25:
Zdjęcie

Rover 200:
Zdjęcie
7c6
Nowicjusz

Miejscowość: Koszalin

14 Gru 2010, 21:39

Napiszę Ci tylko tyle, że oba zalinkowane Civici to hatchbacki - 3 i 5 drzwiowy. Sedan wygląda inaczej i jest 4 drzwiowy ;)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

15 Gru 2010, 11:59

Kubuch napisał(a):Napiszę Ci tylko tyle, że oba zalinkowane Civici to hatchbacki - 3 i 5 drzwiowy. Sedan wygląda inaczej i jest 4 drzwiowy ;)

No az tak to sie nie zaglebialem w rodzaje tych aut :) Po prostu wybralem jakie auta mi sie podobaja. Nie chce po prostu kupic skarbonki :)
7c6
Nowicjusz

Miejscowość: Koszalin

15 Gru 2010, 13:05

Tylko civic 6gen ale składany w Japonii a nie w uk, czyli wersje 3d/sedan 4d nie to co pokazales;)
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niebezpieczny miesiąc na drogach - październik
    Jesienią dostosowanie techniki prowadzenia samochodu do zmiennych i często trudnych warunków ma szczególne znaczenie. W ostatnich latach to właśnie w październiku w wypadkach drogowych w Polsce zginęło najwięcej ...