REKLAMA
Witam mam juz prawie 18 lat (koncze we wrzesniu) jestem juz po 25h godzinach praktyki i juz niedlugo egzamin wewnetrzny z praktyk. Po skonczeniu kursu bede czekal tylko na egzamin panstwowy.
Jako ze mam do dyspozycji juz teraz 9tys to mysle czy juz w sierpniu nie kupic sobie autka, a egzamin i tak musze zdac czy za 1 czy za 10 razem, to juz czas pokaze. Ale nie mam co czekac bo narazie mam wakacje i bede miec wiecej czasu na jezdzenie i ogladanie wstepnie podobajacych mi sie ofert. I tu pytanie do was jake autko byloby najlepsze dla mlodego kierwocy? Zeby bylo w miare latwe w prowadzeniu (czyt. wspomaganie, abs, el.lusterka itd.)
Narazie, no chyba juz raczej napewno przejzalem wszystkie auta i wytypowalem te ktore spelnaja moje oczekiwania czyli (kolejnosc wedlug najbardziej chcianego
1. Fiat coupe 1.8 badz 2.0 16v bez turbo
2. Renault Megane I (tylko coupe)
3. Opel Corsa B (powyzej 1998 roku, silnik 1.4 wzwyz)
4. Opel astra I hatchback (tylko, sedan i kombi nie wchodzi w gre, slinik 1.4 +)
5. Hyundai Coupe (rok ponad 1998)
Najbardziej zwracam uwage na co? Hmm.... raczej na przyjemnosc z jazdy i komfort, pozniej spalanie i serwisowanie, wyglad tez jest dosc wazny, ale nie tak bardzo jak full wyposazenie. Co bedzie najlepsze dla mlodego kierwcy?