Siema mam takie pytanko i mam nadzieje ze mi poradzicie zastanawiam sie jakie auto kupic audi A3,seata leona czy tez seata toledo, poniewaz bedzie to moje pierwsze auto to moze pasuje mi cos innego bardziej do nauki ? Jezeli mozecie to poradzcie cos
mnie tez bardziec ciagnie do a3 tylko tyle tego juz jezdzi ze przydaloby sie pojezdzic czyms innym zastanawiam sie wlasnie nad tym ze te auta sa dobre dla poczatkujacego kierowcy ;/
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
NASCAR Camry w 4 odsłonach Atrakcją na targach SEMA 2017 stoiska Toyoty były wyścigowe Camry, które zaprezentowali topowi kierowcy NASCAR – Martin Truex Jr., Kyle Busch, Denny Hamlin i Daniel Suarez. Martin Truex oraz Kyle Busch startują ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.