REKLAMA
Witam jako iż jest to mój pierwszy post chciałbym sie przywitać i pozdrowić
Moje 1 Autko to Audi A4 B5 Quattro oryginalnie było 1.8 Obecnie 2.7 Biturbo porobione na 460 km Poszło pod projekt i zostaje do końca życia Od początku chciałem Mercedesa albo Audi Obecnie myśle nad zakupem Mercedesa i mam swoją topke brzmi ona tak :
1.W220 4.0Cdi Tylko polift
2.W211 4.0/4.2Cdi
3.W209 2.7Cdi ew. jakaś benzynka
4.W203 3.2Cdi/2.7Cdi
Ogólnie to właśnie wujek ma właśnie W211 2.7 Cdi spodobał mi sie Ale wracając do tematu Zakup Auta planuje na rok końcówka 2016 lub początek 2017 no gdzieś w maju Przeznaczyć na zakup chciałbym 30k + Opłaty Znam opinie na temat W220 a to Air Matic a to skrzynie biegów chociaż to jest bzdura A to turbiny a to łańcuszek rozrządu itp Ale z zawodu jestem mechanikiem no i w zawodzie pracuje Także o autka dbam więc nie chciałbym kupić trupa wiadomo coś zawsze będzie do roboty filtry oleje jakieś elementy zawieszenia czy hamulce
W skrócie najbardziej chodzi mi o W220 właśnie 4.0Cdi sprawnego zadbanego i zrobionego ze smaczkiem Jakiś dystansik ładna fela itp jakiś porządny chipek itp
Ale chciałbym poznać wasze opinie na temat wyżej wymienionych aut Koszty utrzymania wiem jakie będą jestem przygotowany mam Audi drogie w utrzymaniu a teraz polatałbym dodatkowo w jakimś porobionym dieselku wiadomo co S klasa do S klasa W końcu coś "Daily" musi być