Wtam.
Zastanawiam sie nad kupnem uzywanego autka 2-3 letniego(ewentualnie moze byc 4 letnie ale to juz jakas "dobra" marka). Jak juz napisałem w poście mam do wydania ok 50 tys oczywiscie polskich złotych;p. Rodzi sie pytanie jaki silnik? jednak zdecydowałem sie na diesla( tylko zeby przbieg miał względnie mały). ma byc to po części autko rodzinne.
Jak narazie zastanawiam sie nad konkretnymi modelami:
Audi A4 B7 avant, Toyota Avensis combi, Opel Vectra combi.
Co myslicie o tych autach?? Jeśli znacie jakies inne autka spełniajace moje kryteria to prosze o podawanie. chętnie rozważa inne opcje.
Szczerze mówiąc to przyglądałem się już temu samochodowi i nawet mi się podoba. Martwi mnie tylko jedna rzecz. Volvo zaczęło współpracować z Fordem w ostatnich latach. ta współpraca wpłynęła negatywnie na markę Volvo. Rodzą się moje wątpliwości co do trwałości V50.
Nie ukrywam że po części zależy mi trwałości auta i jego bezawaryjności.
No tak ale tym to nie ma się co sugerować, każda firma współpracuje z inną w tych czasach..
V50 jeździłem i mam spory "wgląd" w to auto, użytkuje je mój kolega już koło roku, wszystko jest ok . Na prawdę idealnie. Ale to też zależy od egzemplarza..
Upadek z piątego piętra, a zderzenie z pieszym Całkowita droga hamowania wraz z czasem reakcji przy prędkości 60 km/h wynosi ok. 50 m. W trudnych warunkach pogodowych, przy oblodzeniu nawierzchni lub opadach śniegu może wydłużyć się kilkakrotnie. Uderzenie w pieszego ...
Z fordem mam niemiłe wspomnienia. Dodatkowo czytałem ostanio ze silnik diesla produkowane przez forda pozostawiaja wiele do zyczenia i ich trwałość jest nienaijlepsza.
Nad Octavia się krótko zastanawiałem. Można powiedziec ze jest to "passat" w dorszym wykonaniu. Jednakże jej cena rynkowa oraz wzrastający prestiż karze zastanowić sie nad tym autem
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.