Ahoj!
Clio Kombi za drogie.
Hyundai też wychodzi za drogi - jak zwykle, ASB tylko z dość bogatą wersją wyposażenia.
Zaś dla Peżotów w ogóle nie widzę opcji "automat" ... ?
Ten Cyd Kombi - dziękuję za zwrócenie na niego uwagi, jakoś mi umknął. Może dlatego, że niezbyt mi sie podoba ... Ale to już inna sprawa.
Co do ceny - owszem, to ciut powyżej mojego progu. 51400+4000+1700 za lakier metalik. Czyli 57000. Ale chyba z tego całego towarzystwa największy?
[ Dodano: Czw Sie 27, 2009 09:14 ]JerzyB333 napisał(a):Wszystkie samochody, ktore podales sa przestarzale konstrukcyjnie
Nie znam się za bardzo na samochodach - na czym polega ich "przestarzałość" oraz jakie to ma dla mnie, właściciela/użytkownika konsekwencje? Nie zależy mi na pisku opon i dodatkowym wyposażeniu. Wystarczy mi wspomaganie kierownicy i dwie poduszki powietrzne. A z "luksusów" to elektryczne szyby z przodu i lakier metalik.
JerzyB333 napisał(a):- szukaj demo salonow
Będę się rozglądać za czymś takim, choć z powodu ASB nie mam zbyt wiele nadzieji. Choć widziałem demonstracyjną Thalię "All Inclusive" z ASB za 45 tysięcy (przecenioną z 53) - więc coś fajnego może mi się przytrafić.
Borys