Na wstępie witam wszystkich
Przyszedł czas na zmianę mojej Audi A4 B5 i w tym problem że nie wiem na jakie auto się zdecydować a mam kilka na oku.
Chciałbym żeby przyszły samochód miał dobrą dynamikę w A4 mam 1.8T i naprawdę dobrze to jeździ a także chciałbym żeby autko w miarę ładnie prezentowało się stylistycznie.
Zastanawiam się nad:
1. BMW E46 Coupe 2.0 150km
Stylistycznie samochód może naprawdę się podobać osiągi może nie jak w A4 ale da się pojeździć.
2. BMW E39 sedan 2.5D 163 km
Znalazłem bardzo ładny egzemplarz z 2002r na wyposażeniu skóra, navi podgrzewane fotele może się to podobać
3. Opel Signum 2.2 155km
Demonem szybkości może nie jest ale takie małe kombii czy też duży hatchback może się podobać tym bardziej że jest bogato wyposażony oraz doinwestowany, kompletny remont hamulców, czy też nowe gwintowane zawieszenie za 3500
![Wink ;)]()
4. Alfa Romeo GT 1.9 JTD 150km
Bardzo ładny sportowy styl, silnik który ma dużo pochwał i sprawnie pcha tą budę zawsze można też chip tuning zrobić na jakieś spokojne 170-175 km do tego dobre wyposażenie.
5. Mercedes C W203 coupe 2.0K 163 KM
Ładny sportowy styl niestety trochę słabo to jedzie jak na te 163 konie ale za to mamy ładne sportowe skórzane fotele, szklany dach i dobre wyposażenie.
I jak koledzy wy to widzicie? Które z tych aut warto pojechać zobaczyć? Kupić trochę w nie zainwestować? Samochód ma posłużyć mi i narzeczonej przez ok 2 lata. Jeździmy głównie autem do rodziny w weekend w jedną stronę ok 70km a także na zakupy i wycieczki. Średnio rocznie pokonując 10-12 tyś km.
Chętnie przeczytam wasze opinie
![OK :ok:]()