REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jasko196 napisał(a):Jesteśmy na kupnie samochodu do 14 000 tyś. zł Kombi.
I teraz powstał dylemat wybrać dobry rocznik np: 2003 renault megane , skoda fabia ...
czy markę volvo v40, audi A4, Volkswagen pasat, opel astra II rocznik 1998/2000
chodzi mi ot o czy lepsze młodsze autko ale z modeli mniej polecanych czy z modeli renomowanych i polecanych ale starsze (dodam że najbardziej podoba nam się volvo)
Konkretnie chodzi by autko było mało awaryjne,łatwe w utrzymaniu i nie bardzo dużo spalało
jasko196 napisał(a):Jesteśmy na kupnie samochodu do 14 000 tyś. zł Kombi.
I teraz powstał dylemat wybrać dobry rocznik np: 2003 renault megane , skoda fabia ...
czy markę volvo v40, audi A4, Volkswagen pasat, opel astra II rocznik 1998/2000
chodzi mi ot o czy lepsze młodsze autko ale z modeli mniej polecanych czy z modeli renomowanych i polecanych ale starsze (dodam że najbardziej podoba nam się volvo)
Konkretnie chodzi by autko było mało awaryjne,łatwe w utrzymaniu i nie bardzo dużo spalało
jasko196 napisał(a):Konkretnie chodzi by autko było mało awaryjne,łatwe w utrzymaniu i nie bardzo dużo spalało
marcineq napisał(a):ja bym jednak pozostal przy rozgladaniu się za Astra II , Passatem, Volvo , Audi A4 , jednak to solidne marki
Większość passatów 200 tyś robi w trzy góra w pięć lat , te na alegro za 15 tyś mają około 400tyś lub więcej .marcineq napisał(a):no w sumie masz rację sory nie popatrzalem jakie kolega ma wymagania . patrzac po allegro to np. passaty maja przejechane ponad 200 tkm , wiec zwracam honor
jasko196 napisał(a):Podoba nam się z tych nowszych roczników skoda Fabia Kombi za 14 000 już kupi rocznik 2002/2003 tylko te skody chyba coś są awaryjne? Astra II kombi też ładna.
kris7777 napisał(a):marcineq napisał/a:
no w sumie masz rację sory nie popatrzalem jakie kolega ma wymagania . patrzac po allegro to np. passaty maja przejechane ponad 200 tkm , wiec zwracam honor
Większość passatów 200 tyś robi w trzy góra w pięć lat , te na alegro za 15 tyś mają około 400tyś lub więcej .