Któą Zafire byście wybrali?

15 Gru 2009, 12:57

A wiec tak podpowiedzieliście mi żebym zakupił sobie Opla Zafire i to właśnie czynie:D
Tylko mam pytanie,która byście wybrali-wybrałem te które są 25 km od mojej miejscowości.
1
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
2
3
4
5
Twings
Nowicjusz

Miejscowość: Mielec

15 Gru 2009, 13:44

No 5 wygląda b.ładnie ,krajowy to przebieg orginalny i silnikowo napewno bedziesz śmigał a zawieszenie wiadomo bedzie w gorszym stanie niz sprowadzony ale tam znowu liczniki z korekta.Bij cane i bierz.Szerokości życzę.
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska

15 Gru 2009, 14:00

Zgadzam się z kolegą :grin:
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

15 Gru 2009, 14:19

Na moje oko to żaden z nich nie ma oryginalnego przebiegu, diesel z 2000 roku powinien mieć już grubo ponad 200tys. km, no ale ta ostatnia - o ile faktycznie była kupiona w Polsce i serwisowana w ASO, to łatwo będzie można prześledzić jej historię - wystarczy pojechać do ASO i ich poprosić o wydruk historii serwisowania i napraw :razz:

Ten czwarty też wydaje się być całkiem fajny, o ile da się jakoś logicznie wytłumaczyć że tydzień temu sprowadzony, ale sprzedający to osoba prywatna czyli nie handlarz :?: Znudziło mu się po tygodniu? Albo coś w tym aucie siedzi...

Pierwszy i drugi są podejrzane, w 1 nie wymieniono że bezwypadkowy... Albo się ktoś pomylił, albo jest po tak ewidentnym dzwonie że nawet nie wypadało tego pisać;) a ten drugi jest z 1999 roku, to przebieg powinien mieć w okolicach 300tys. km, a tu widzimy jakieś śmieszne 180... Cofany na 100%, tym bardziej że z komisu
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Nowy Golf otrzymał od Euro NCAP najwyższą notę
    Nowy Golf otrzymał od europejskiej organizacji ochrony konsumentów – Euro NCAP – najwyższą notę pięciu gwiazdek. Ponadto został wyróżniony prestiżową "Euro NCAP Advanced Awards " za innowacje w dziedzinie ...