REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):zabezpieczenie na lata przed korozją nie jest takie hop siup bo polega na rozłożeniu wszystkiego na czynniki pierwsze tak że zostaje sama buda i wtedy dopiero się działa więc cały zabieg trochę trwa i kosztuje sporo. Sadzę że zmieszczenie się w 3k raczej brzmi optymistycznie...
szybki napisał(a):Dwa tygodnie temu u mnie w rodzinie był zabezpieczany profi przed rdzą samochód to sama usługa+materiały kosztowała 2300zł + rozebranie i złożenie auta..
agosto89 napisał(a):Nigdy wczesniej nie zastanawialem sie o lexusach ale podoba mi sie wymieniony model, tylko nadal nie moge oprzec sie opinii w mojej glowie ze jednak serwis i uzytkowanie lexusa to bedzie studnia bez dna, podobnie do camry toyoty... a i czy silniki nie robia problemow z gazem??
agosto89 napisał(a):A wiec sa jakies inne przyklady bardziej reprezentatywnych niezniszczalnych aut o znosnych kosztach uzytkowania dla zwyklego kowalskiego? Mysle ze budzet na marzec bedzie wyzszy o jakies 5 tys zl wiec mozba powiedziec ze auto 20tys + 5tys na doprowadzenie go na zicher.
agosto89 napisał(a):Czemu nikt nie pisze o szwedach? Volvo/saab a cos typu superb??
agosto89 napisał(a):Nigdy wczesniej nie zastanawialem sie o lexusach ale podoba mi sie wymieniony model, tylko nadal nie moge oprzec sie opinii w mojej glowie ze jednak serwis i uzytkowanie lexusa to bedzie studnia bez dna, podobnie do camry toyoty... a i czy silniki nie robia problemow z gazem?? I czy faktycznie te propozycje sa lepsze od mercedesa? Troche mi namieszaliscie w glowie tym lexusemteraz mysle o nim przed spaniem:)
Kieł napisał(a):Opinie Szybkiego możesz wziąć głęboko do serca,wie co pisze i nie puszcza "bajek", ten użytkownik zna się na Japońskiej motoryzacji i warto mu zaufać.
agosto89 napisał(a):A z bardziej luksusowych lexus is lub ewentualnie w210