Witam! Niedawno zdałem prawo jazdy i zastanawiam się na kupnem pierwszego auta. Musi ono być na gaz, nie wymagam wiele, ważne żebym nie musiał do niego dużo dopłacać po kupnie, żeby części były w miarę tanie a auto niezawodne. Mój fundusz to maksymalnie 5 000 plnów. Rozmyślam nad vw polo III 1,4 lub 1,6. Czy możecie mi powiedzieć czy byłby to dobry wybór a jak nie to czy podsuniecie mi jakieś inne propozycje. Pozdrawiam !
Hybrydy w górę, a diesle w dół - wynajem długoterminowy Na europejskim rynku samochody z napędem alternatywnym zdobywają coraz większą popularność i odnotowują kolejne rekordy kosztem modeli z silnikami zasilanymi olejem napędowym. Również w Polsce łączny udział diesli ...
Pogoń za najlepszymi czasami w symulatorze - Formuła E Dwaj kierowcy Audi: Daniel Abt i Lucas di Grassi, już 13 stycznia wystartują w trzeciej rundzie bieżącego sezonu Formuły E, która odbędzie się w Marakeszu, w Maroku. Jednak zanim zawodnicy staną na linii startu kolejnego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.