Witam mam pytanie odnośnie wyboru następnego auta interesuje mnie volvo s60 2.0t i bmw serii 3 i 5 silniki 2.5 lub 2.8 (e46 i e39 lift) i tu moje pytanie odnośnie bezawaryjnosci , kosztów utrzymania i jakości zabezpieczenia blacharki bo mam v40 z 2004 i ruda już wita ew jeśli ktoś ma jeszcze jakieś inne propozycje to proszę pisać rozważe wszystkie. Budżet do 18 tys i cykl miasto - trasa nie robi różnicy. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Smn22, 04 Lut 2017, 18:33, edytowano w sumie 1 raz
Akwaplaning - co oznacza i jakie zagadnienia kryją się pod tą nazwą? Mokra nawierzchnia w połączeniu z nadmierną prędkością i złym stanem opon może prowadzić do poślizgu wodnego, czyli akwaplanacji. Aby jej uniknąć, a w razie wystąpienia opanować pojazd, powinniśmy dobrze zrozumieć na czym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.