REKLAMA
2.0 136km 2000r. manual
Witam,
Chciałbym zapytać forumowiczów/ludzi zapewne bardziej wtajemniczonych w tym temacie o wycene samochodu.
Aktualnie ma 214 tys przebiegu, jak go kupiłem miał 175 tys, a był sprowadzany do Polski gdy miał ok. 140 tyś
Zrobiłem w nim:
- miska olejowa (oryginalna)
- klocki tył/przód
- tarcze tył/przód
- amortyzatory tył
- wachacze tył
- katalizator
- siatka silnika
- proszkowanie,malowanie felg
- linka skrzyni biegów
- nowy akumulator kupiony w lipcu
- radio Blaupunkt z bluetooth
- dorzucam 4 opony letnie
Zmiana filtrów oraz oleju robiona na czas, w tej chwili wg. komputera pozostało do zmiany 10900km.
Od momentu zakupu, w samochodzie nigdy nie palono.
Wady:
- do lekkich poprawek lakiernicznych
- jadąc np. po kostce stuka z tyłu, tak jakby pod siedzeniami, byłem u mechanika to mówił że to sprawa jakiś gumek ale to już zostawiam przyszłemu właścicielowi
- przy wolnych obrotach dźwięk samochodu ma "lekki bass", dowiedziałem się że to wina słabego zamiennika katalizatora, mi to osobiście nie przeszkadza
Samochód od początku w moich rękach był zabezpieczany różnego rodzaju kosmetykami (woski[na zime i lato inny], kosmetyki do plastików, gum, opon, na szyby polozona "niewidzialna wycieraczka", ręczne mycie na dwa wiadra, latem skóra była czyszczona i zabezpieczona zestawem colourlock, itp.)
Sprzedaje ponieważ przymierzam się do zakupu clk w209
Moglibyście powiedzieć ile realnie ten model jest warty? Wiem że przez monitor ciężko wycenić ale prosiłbym o widełki.
Dziękuję !!