Seat Ibiza 1.4 86km benzyna Rok produkcji 2009 Przebieg 84tys km Obtarty lakier z tylu przy lewej lampie(z mojej winy) z tego co pytalem wystarczy to spolerowac. Przedni blotnik malowany nie przezemnie nieduzo tez po jakiejs lekkiej kolizji. Ile za to moge wolac w granicy rozsadku? 2 wlasciciel w kraju,3 ogolnie
Nie więcej niż 20tys. Realnie to pewnie z 16-17tys. ceny transakcyjnej będzie. Jeśli tylko polerka wystarczy to zrób ją Ty, bo w Polsce przez taką drobną skazę i to, że malowany z przodu, to już dla większości kupujących dyskwalifikacja. Wolą pospawane po wypadku, ale z oryginalnym lakierem.
Ja bym wystawił np za 16900 do negocjacji i tyle, niestety to jest jeden z podstawowych silników - 1,4 ale chyba poprawiony względem tego starszego, w PL kupuje się głównie TDI (bo mało palą) ewentualnie mocniejsze benzyniaki dodatkowo wersja 3D
Pytanie jak długo masz to auto? Bo gorzej jak pół roku...
Pytanie jakie to ma wyposażenie? Nic o tym nie piszesz, wnioskuję że typowy golas jak Ibiza? Klima ręczna i pewnie tyle... Nikt normalny nie da 20k. 16k nie więcej (ale wystaw więcej i negocjuj, bo każdy będzie zbijał z ceny. Przy takiej Ibizie można i ze 2 tyś zbić).
Klima ręczna, pilot od radia pod kierownica elektryczne szyby tak zwany golasek.Auto mam parę miesięcy nic poważnego z nim się nie działo od razu po zakupie wymieniony rozrząd,tarcze hamulcowe,klocki olej i filtry.Jezdzi się tym całkiem w pytke tylko że mam ochotę na coś mocniejszego.To jest moje drugie auto od zdania prawka.Nie katowane bo zarzucić d..a się tym nie da Tyle co mu dolega to nieorginalna przednia szyba bo poprzednia wlascieclka mówiła że dostała z kamienia spod koła i pękła.Auto sprawdzę czujnikiem lakieru i przez blacharza który nic nie zauważył by było składane z kilku.
A jesteś w dowodzie Ty czy ktoś z rodziny? Ciężko będzie Ci dostać rozsądne pieniądze, jeśli jesteś młodą osobą ze świeżym prawkiem i o paru miesiącach pozbywasz się samochodu... Każdy takich "okazji" unika jak ognia.
Toyota Auris Hybrid II - czyszczenie filtra powietrza baterii trakcyjnej Bateria trakcyjna znajduje się pod tylną kanapą i z lewej strony mamy kanał wlotu powietrza do chłodzenia baterii. Zaraz za plastikową kratką znajduje się przymocowany do niej od środka okrągły filtr siatkowy który ...
Hybrydowe "rakiety" czyli sportowe samochody z napędem hybrydowym Sportowe samochody powstały z myślą o tym, by dostarczać niezapomnianych wrażeń z jazdy, a także wyjątkowych wrażeń estetycznych. Wraz z ewolucją motoryzacji pod maski tych, dostarczających emocji, najwspanialszych samochodów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.