Witam w miejscu opaski zaczął mi lecieć płyn chłodniczy chciałbym się dowiedzieć co to za wąż dokładnie i czy koś wie gdzie go mogę dostać. Jeśli chodzi o usterkę to podczas jazdy zaczęło mi dymić spod maski zatrzymałem się i zobaczyłem ze silnik zapryskany dolałem płynu bo zauważyłem duży wyciek i przejechałem jakeś 3 km bo tyle miale do domu na miejscu skontrolowałem i wyszło że znowu nie ma płynu wszystko wyciekło , płyn ubywa po nagrzaniu się silnika do ok 80 stopni wtedy zaczyna tryskać. Czytaj więcej: posting.php?mode=post&f=142
Naklejka z numerem rejestracyjnym na szybę i karta pojazdu znikają Naklejka z numerem rejestracyjnym przyklejana na przednią szybę w prawym dolnym rogu oraz karta pojazdu staną się przeszłością. Od tego czasu nie otrzymamy tych dokumentów podczas rejestracji auta. Dlaczego nie będą ...
Chevrolet Equinox z silnikiem Diesla Najoszczędniejsza wersja tego średniej wielkości SUV-a General Motors ma 1,6-litrowego turbodiesla o mocy około 136 KM. W testach Consumer Reports auto osiągnęło średni wynik 31 mpg. Model ten nie jest dostępny w Polsce. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.