REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ronal123 napisał(a):Jeśli nie Francuz to może Mondeo MK3 duży samochód i przestronny. Raczej nie nadaje się do gazu.
który to nie był oferowany w tym aucieazzurro napisał(a): 2.0HDI z PSA to jeden z lepszych klekotów z tamtych lat.
nie było takiego silnika w Mondeo, a i trwałością też nie powalał. Z diesli dobry był jedynie 2.0 TDDI, ale weź tu teraz znajdź nie zjechany egzemplarzazzurro napisał(a):Dwumasa LUK do takiego 1.8TDCI jkosztuje 700pln
azzurro napisał(a):Dla wysokich osób z problemami kręgosłupa odpowiedni może okazać się samochód z wysoko umieszczonym fotelem i pionową pozycją za kierownicą. Na pewno nie leżak z siedziskiem w podłodze, jak np. w Accordach i wielu autach segmentu D. Do tego dobrze, żeby fotel kierowcy miał możliwie szeroki zakres regulacji łącznie z regulacją odcinka lędźwiowego.
a to ciekawe, bo miałem do czynienia z kilkoma i w żadnym nie było tego problemuKevio napisał(a):Focus II polift bezwypadkowy i wszędzie widać było rudą.
mike napisał(a):a to ciekawe, bo miałem do czynienia z kilkoma i w żadnym nie było tego problemu
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Kevio napisał(a):https://youtu.be/M2UZ0wzllpM
Jak dla mnie jest to poważna korozja.