Witam,
Szukam auta do 50-60 tys (jesli za niewiele wiecej jest nowe to moge doplacic) z silnikiem benzynowym i automatyczna skrzynia biegow. Od auta oczekuje komfortu - ma dobrze tlumic niskiej jakosci drogi. Drogi po jakich sie poruszam to 70% miasto i 30% autostrada - mimo tego oczekuje od auta dynamiki na autostradzie
![Uśmiechnięty :)]()
Zalezy mi tez na tym by przy predkosciach 140-160 w aucie nie bylo glosno.
Z reguly poruszam sie sam, lubie nadwozie typu crossover wiec takie auta tez biore pod uwage.
Nie wiem czy zdecyduje sie na instlalacje gazowa, moje roczne przebiegi to do 12 tys, chcialbym by silnik mial zapas mocy wiec mysle ze od 150KM w gore rowniez ze wzgledu na automat.
Mile widziane sportowe zaciecie (ale nie kosztem wygody) i udogodnienia w wyposazeniu takie jak fotochromatyczne lusterka, czujnik zmierzchu / deszczu
![Uśmiechnięty :)]()
Nie chcialbym rowniez auta starszego niz 2006 (wiem ze rocznikiem sie nie jezdzi lecz mimo wszystko w samochodach w miare uplywu kilometrow / lat widac zuzycie)
Obecnie uzytkuje Mazde 6 i generalnie wszystko jest OK lecz jednak auto jest za glosne przy predkosciach 100+ i jakosc blachy nie jest najwyzszych lotow (dodatkowo mam wrazenie ze te auta sa mocno przecenione gdyz konkurencja nie oferuje mniej za mniej $$)
Nie mam zadnych typow / uprzedzen do marek - czy moge liczyc na Panstwa pomoc? Z gory dziekuje.