REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
No to nieźle.Wiser napisał(a):Spalanie - teraz na tempomacie przy 110 na trasie to poniżej 4l schodzę
Tu akurat hak nie ma znaczenia jak nie jedziesz z przyczepąWiser napisał(a):fajnie jakby w podobnych warunkach mieścił się do tych 5 z hakiem
To chyba jedna z najlepszych opcji jeżeli chodzi o koszty utrzymania i spalanie.Wiser napisał(a):Octavia 2 - 1.9tdi 105km (przed liftem)
Kombi najwygodniejsze przy dziecku gdzie trzeba zapakować gondolę i inne graty. Możesz jeszcze myśleć o liftbacku lub hathbacku bo w sedanach z reguły otwór załadunkowy często nie pozwala zapakować się tak jak potrzebujemy (mam na myśli wózek dziecięcy i inne tego typu graty).Wiser napisał(a):Nadwozie byle nie kombi, van.
Wiser napisał(a):Na ceeda i i30 nie patrze, wiem że to dobre konstrukcje ale jakoś mi nie leżą.
galakty napisał(a):Wiser napisał(a):Na ceeda i i30 nie patrze, wiem że to dobre konstrukcje ale jakoś mi nie leżą.
To wykreśl z listy C4 i Megane, jakaś pomyłka w zestawieniu chyba zaszła
Wiser napisał(a):Czemu? To te same konstrukcje?
No o ile Meganka ma albo 1.5 (podobno już bezawaryjny) lub 2.0, to przecież C4 ma silniki PSA 1.6 i 2.0 czyli bardzo polecane.
galakty napisał(a):Kia z CRDi bije je na łeb pod kątem spokoju serwisu i niespodzianek.