Ogólnie to widać że doły były odmalowane bo rdza go zjadała, pasowanie elementów pozostawia wiele do zyczenia ale jest to juz stare auto wiec nie ma co wymagać, widać że gość dba o niego i wcale nie uszczędza, dobrze kupować auto z takich rąk
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
S60 niby też, zapytaj jak długo jeździ na lpg. Auto ma kraj pochodzenia - Dania więc po VIN łatwo sprawdzisz czy coś złego działo się przed sprowadzeniem
Wszystko, co powinieneś wiedzieć o Le Mans - to coś więcej niż wyścig! Już wkrótce na ekranach polskich kin zobaczymy film Le Mans ‘66, opowiadający o rywalizacji Forda i Ferrari w jednym z najtrudniejszych i najsłynniejszych wyścigów na świecie. Ale to nie pierwsza produkcja ...
Nie zdążyłem z tamtą S40. Co sądzicie o tych? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Tutaj wersja silnika się nie zgadza. Muszę dopytać z czego to wynika.
Drugi: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Ten za to ma silnik 115 KM, myślałem, że po lifcie były 122 tylko. Też trzeba dopytać. Ogólnie najbardziej nastawiony jestem na S40. Najlepiej do 100-150 km od Torunia lub Warszawy. Ciężko znaleźć coś dobrego.
Ponad 300kkm na lpg to już duuuuże ryzyko. Bierz też pod uwagę, że żeby zarejestrować to w PL instalacja musi być "zalegalizowana" czyli w większości przypadków musisz wymienić zbiornik.
I na dodatek polscy gazownicy wolą pracować na własnych markach, będą jęczeć, że nieee bo obce, ja nie umiem, a bo się popsuje i pan będzie zły bla bla. Gaz u nas niby rozwinięty ale nadal daleko w tyle jeśli chodzi o serwis
350 tysięcy na gazie to nie problem JEŻELI auto było dobrze serwisowane w NL. Druga sprawa na jakich podzespołach była ta fabryczna instalacja? W Polsce może być właśnie problem z gazownikiem który to ogarnie. Z tego co wyczytałem to wsadzali tam holenderską instalację KOLTEC. Może być tak, że jeśli coś poważniejszego popsuje się w tej instalacji to gazownik zaproponuję włożyć nową instalkę pod maskę (wtryski, sterownik, reduktor itd.).
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.