Wygodny Sedan Za 20k ?

14 Sty 2009, 18:52

Za 20tyś. mozez sobie kupic anglika...
[link do oferty na Allegro wygasł]
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

15 Sty 2009, 12:37

Ten sie urwał jak z choinki. Pokazales czlowieku a4 z 2002 roku w tej nowej budzie a mi chodzi o ta a4 z 2000 roku w starszej budzie (b5) tylko z tymi nowszymi lampami.

Co ludzie. A tamten geniusz nawet nie wszedl na link a juz wie ze pokazuje auta od handlarzy. TERAZ NIE MA AUT PRYWATNYCH! Kazdy jest handlarzem. Chcesz auto prywatnie? Jedz sam do niemiec i znajdz dziadka co ci sprzeda. Zreszta dobra niewazne. Wiecej tu ludzi nie majacych pojecia o cenach niz tych ktorzy faktycznie chca pomoc.
TommyZap
Nowicjusz

Miejscowość: ok. Łodzi

15 Sty 2009, 13:56

nierozumiem cie dlaczego chcesz wlasnie a4?
a4 jest dosyć ciasnym autem i niewygodnym juz lepiej kup sobie vw passata b5
piotrauto
Stały forumowicz

15 Sty 2009, 23:07

O Jezu czlowieku nie odzywaj sie juz...

Skad ty bierzesz te pomysly- nie wiem czemu ale wyobrazam sobie Ciebie jako 13latka ktory siedzi przed allegro 24 na dobe , oglada auta i ... na tym sie konczy. Geniuszu siedzialem w passacie b5, powiem wiecej- jezdzilem dwa tygodnie nim dzien w dzien. Chcesz porownac trzeszczace plastiki do precyzji? Stary nie kupie vw, chyba ze najnowszego sirocco. Pomysl co mowisz a potem pisz. Twoje posty nic nie wnosza ale juz wiem skad zyskales status "specjalisty" ... oby mniej takich.
TommyZap
Nowicjusz

16 Sty 2009, 09:49

niewiem dalczego tak sądzisz jezdzilem vw passatem i jego wykonanie jest idealne nic w nim nie trzeszczało, passaty są solidnie wykonane, a audi a4 są za drogie i duzo mniejsze w środku, jezdzilem obydwoma autami i lepiej sie czuje w vw passacie
piotrauto
Stały forumowicz

16 Sty 2009, 11:34

Czlowieku czy ty wiesz wogole co oznacza slowo volkswagen? Jak sama nazwa wskazuje auto dla ludu. Chcesz kupuj nietrzeszczace volkswageny ktore maja wg ciebie wiecej miejsca. Poczytaj jeszcze na jakiej plycie jest zlozony b5 i bedziemy rozmawiac.
TommyZap
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zawsze zwalniaj przed skrzyżowaniem
    Skrzyżowania to jedne z najniebezpieczniejszych miejsc dla kierowców. Dochodzi na nich średnio rocznie do około 10 tysięcy wypadków, co stanowi ponad 30% wszystkich wypadków drogowych w Polsce(1). Wielu ...

16 Sty 2009, 11:37

Passaty dobrze wykonane ? zgodzę się ale do wersji B3 (1988-1993) na pewno nie wersja B5. Jak jeździłeś passatem (lecz w to wątpię) to był to samochód z małym przebiegiem. Mam znajomego który ma na szafie ponad 180k przebiegu plastki latają jak ktoś napisał wcześniej. Zawieszenie robi non stop i jeszcze parę innych rzeczy a nie są one tanie. Jeśli miał bym wybierać miedzy Audi a VW to z pewnością brał bym Audi.
ralf1990
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

16 Sty 2009, 11:38

Brawo, wreszcie czlowiek ktory wie o czym mowi.
TommyZap
Nowicjusz

16 Sty 2009, 13:47

nie macie racji, wszym zdaniem passat b3 jest najlepiej wykonany? lepiej od b4, b5, b6 itp?
audi 80 tez jest lepiej wykonane niz najnowsze a4, a6, a8?
piotrauto
Stały forumowicz

16 Sty 2009, 14:07

Powiedz mi- masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Po co sobie dopowiadasz cos czego nikt nie powiedzial?

Kolega powiedzial ze b3 passat jest lepiej wykonany niz b5- solidniej. Nie mowil nic o b6 i nie mowil nic o audi. Audi jest marka postepowa. A4 jest lepiej wykonane od 80, ktora swoja droga jest tez dobrym autem bo jedzilem nia przez pol roku bezawaryjnie.

Kolega powiedzial tez ze gdyby mial do wyboru audi i passata to wybralby zdecydowanie audi.. Boze skoncz juz z nabijaniem bezsensownych postow bo jak wyzej napisalem nic nie wnosisz do dyskusji.
TommyZap
Nowicjusz

16 Sty 2009, 15:59

A moze Carisma 1,8 GDI ?? Za 20 kafli dostaniesz w bardzo dobrym stanie w full wypasie. Sam kupuje taki po maturze, skusilo mnie niskie spalanie w stosunku do mocy i osiagow oraz bezawaryjnosc...

A jesli nie Mitsubishi to bralbym cos z BMW. Najlepiej 520 lub 525 z tym, ze tu wiecej wydasz na paliwo :D.
Luq
Początkujący

Miejscowość: woj. Lodzkie

16 Sty 2009, 16:56

powiem tylko tyle audicami jezdzi dzisiejsza wieś, vw passat b5 jest mnie spotykany i bardziej prestiżowy, audice w dzisiejszych czasach ma kazdy, a przedewszystkim na wsiach wszyscy jezdzą a4
piotrauto
Stały forumowicz

16 Sty 2009, 17:12

a nich se jeżdżą nim i w kosmosie. A czym ludzie ze wsi są gorsi ot tych z miasta ? denerwują mnie takie teksty. To i tak nie zmienia faktu że model VW b6 nie był najbardziej udany. VW jest dla ludu jak wcześniej pisałeś a nie dla prestiżu. A passat mniej spotykany ? u mnie na parkingu stoi takich z 4-5
ralf1990
Początkujący

16 Sty 2009, 17:43

piotrauto... prosze zastanow sie co mowisz... Passat i prestiz? Wychodze z domu widze Passat, ide do sklepu widze Passat, wyzjezdzam na trase co 4 samochod widze Passat, i do komisu Forda przy salonie, co widze? Passat... Ten samochod nie ma zadnego prestizu, to jest samochod dla mas, jak nie wiesz co kupic i nie masz wlasnego gustu to co kupujesz? Passata... Nie mowie ze wszyscy wlasciciele Passatow, tacy sa, ale 70% tak...

W kazdym temacie, proponujesz kazdemu tego Passata... nawet jezeli ktos napisze ze chce sobie kupic ciagnik Ursusa, albo Lamborghini Gallardo Spyder to ty i tak mu zaproponujesz Passata...
Bez Gwiazdy Nie Ma Jazdy...
MG
Początkujący
Awatar użytkownika

16 Sty 2009, 21:53

Lancia chyba ładniejsza i wygodniejsza .
jurek62
Początkujący

Miejscowość: warszawa ząbki