Wygodny Sedan Za 20k ?

16 Sty 2009, 22:53

Prośba do admina o bana dla niejakiego piotrauto za spamowanie. W każdym temacie daje takie prowokacyjne teksty, ten o passacie też dobry.
pirlo333
Początkujący

17 Sty 2009, 10:02

ja właśnie częściej spotykam audice niz te vw passaty
audi a4 zrobiło sie takim autem jak golf 3 czy bmw
piotrauto
Stały forumowicz

17 Sty 2009, 11:01

Piotrauto, od pierwszego momentu kiedy się zarejestrowałem na tym forum, i zobaczyłem twoj pierwszy post ( na poziomie 10latka, choc twierdzisz, że masz 30 ) wiedziałem, że jestes idiotą, i się nie myliłem. Po co się kłucisz, że passat jest lepszy od A4? Byc może i jest lepszy dla ciebie, bo ma więcej miejsca, a autorowi nie jest potrzebne takie duże auto a chce jednak miec cos bardziej prestizowego.

Na prawde, nie ogarniam cie człowieku, siedzisz na tym forum non stop i klepiesz te swoje glupie posty, które są pozbawione jakiegokolwiek sensu i co więcej konca....
Baqś

17 Sty 2009, 22:31

Baqś napisał(a):Piotrauto, od pierwszego momentu kiedy się zarejestrowałem na tym forum, i zobaczyłem twoj pierwszy post ( na poziomie 10latka, choc twierdzisz, że masz 30 ) wiedziałem, że jestes idiotą, i się nie myliłem.

Nie wiem czy obrażanie userów nie jest karalne. Może i koleś irytuje, ale daj sobie na luz, bo za takie coś to Ty mógłbyś dostać bana.

Po co się kłucisz, że passat jest lepszy od A4? Byc może i jest lepszy dla ciebie, bo ma więcej miejsca, a autorowi nie jest potrzebne takie duże auto a chce jednak miec cos bardziej prestizowego.

Może nie kłóci, ale dyskutuje, co na forum dyskusyjnym jest w miarę normalne, a że ma takie argumenty jakie ma to już inna broszka.

Osobiście uważam, że Passat modelem B6 chciał dodać tej marce prestiżu i kto wie, czy kolejnymi modelami nie będzie dążył do segmentu premium.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

18 Sty 2009, 00:03

Witam! Na twoim miejscu kupił bym audi A6 z jakims wiekszym silnikiem np. 2.5 Duzo ludzi ceni sobie te auta tez zamierzam takie kupic;] komfort, przyzwoite osiagi jak na auto tak duze i ciezkie, spalanie tez ujdzie zreszta sprawdz sam;] polecam A6. No i to Audi a nie fiat :D a Volvo bym niepolecal ze wzgledu na awaryjnosc i trudno dostepne cześci.
Szawi
Nowicjusz

Miejscowość: chełmno
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mercedes Klasy G
    Luksusowy Mercedes Klasy G także ma wojskowe korzenie. Prace nad niemiecką terenówką rozpoczęto w 1972 roku. Początkowo samochód trafił między innymi do armii Niemiec, Szwajcarii, Argentyny oraz Iranu. Dostępna ...
    Jak wyprzedzać rowerzystę?
    Wyższe temperatury powietrza sprawiają, że na drogach pojawia się coraz więcej rowerzystów. Dlatego kierowcy powinni przypomnieć sobie, co zrobić, by w bezpieczny sposób dzielić jezdnię z rowerzystami, a przede ...