Wygodny Sedan Za 20k ?

16 Sty 2009, 23:53

Prośba do admina o bana dla niejakiego piotrauto za spamowanie. W każdym temacie daje takie prowokacyjne teksty, ten o passacie też dobry.
pirlo333
Początkujący

17 Sty 2009, 11:02

ja właśnie częściej spotykam audice niz te vw passaty
audi a4 zrobiło sie takim autem jak golf 3 czy bmw
piotrauto
Stały forumowicz

17 Sty 2009, 12:01

Piotrauto, od pierwszego momentu kiedy się zarejestrowałem na tym forum, i zobaczyłem twoj pierwszy post ( na poziomie 10latka, choc twierdzisz, że masz 30 ) wiedziałem, że jestes idiotą, i się nie myliłem. Po co się kłucisz, że passat jest lepszy od A4? Byc może i jest lepszy dla ciebie, bo ma więcej miejsca, a autorowi nie jest potrzebne takie duże auto a chce jednak miec cos bardziej prestizowego.

Na prawde, nie ogarniam cie człowieku, siedzisz na tym forum non stop i klepiesz te swoje glupie posty, które są pozbawione jakiegokolwiek sensu i co więcej konca....
Baqś

17 Sty 2009, 23:31

Baqś napisał(a):Piotrauto, od pierwszego momentu kiedy się zarejestrowałem na tym forum, i zobaczyłem twoj pierwszy post ( na poziomie 10latka, choc twierdzisz, że masz 30 ) wiedziałem, że jestes idiotą, i się nie myliłem.

Nie wiem czy obrażanie userów nie jest karalne. Może i koleś irytuje, ale daj sobie na luz, bo za takie coś to Ty mógłbyś dostać bana.

Po co się kłucisz, że passat jest lepszy od A4? Byc może i jest lepszy dla ciebie, bo ma więcej miejsca, a autorowi nie jest potrzebne takie duże auto a chce jednak miec cos bardziej prestizowego.

Może nie kłóci, ale dyskutuje, co na forum dyskusyjnym jest w miarę normalne, a że ma takie argumenty jakie ma to już inna broszka.

Osobiście uważam, że Passat modelem B6 chciał dodać tej marce prestiżu i kto wie, czy kolejnymi modelami nie będzie dążył do segmentu premium.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

18 Sty 2009, 01:03

Witam! Na twoim miejscu kupił bym audi A6 z jakims wiekszym silnikiem np. 2.5 Duzo ludzi ceni sobie te auta tez zamierzam takie kupic;] komfort, przyzwoite osiagi jak na auto tak duze i ciezkie, spalanie tez ujdzie zreszta sprawdz sam;] polecam A6. No i to Audi a nie fiat :D a Volvo bym niepolecal ze wzgledu na awaryjnosc i trudno dostepne cześci.
Szawi
Nowicjusz

Miejscowość: chełmno
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Czarne paski i kropki na krawędziach szyby samochodowej
    Obecnie chyba wszystkie szyby samochodowe głównie czołowe ale też tylne i rzadziej boczne mają obwódkę w postaci czarnego szerokiego paska, a na jego wewnętrznej stronie są kropki różnej wielkości. Zastanawialiście ...