REKLAMA
A3 odpuściłem, dziś byłem umówiony na tą S40 z Warszawy, ale gość wczoraj wieczorem sprzedał
Jestem zdecydowany na S40, celuję w silniki 2.0 lub 1.9. Aktualnie nie znalazłem nic ciekawego w całej Polsce w moim budżecie, trudno, będę czekał.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Żeby zmienic lampy i znaczek źle ustawić wystarczy stłuczka... Te auta mają co najmniej 12 latLovato34 napisał(a):Poza tym w kolejnym przypadku kto normalny wymienia lampy na polift? jeszcze przód to były takie akcje bo ładniejsze ale tył? tak samo znaczek 1,8T po lewej stronie czyli dostał solidnie w tył..
Chcesz mi wmówić że białe jest czarne a czarne jest białe? Rozumiem gdyby to były czasy gdzie internet ma tylko sołtys ale każdy może sobie wejść i sprawdzić ceny 20 letniego 3 drzwiowego kompaktu z podstawowym silnikiem.Lovato34 napisał(a):Ja nic nie chce mówić, owszem 1,6 A3 za 8k to być może przesada ale takie ceny mają..
Na moje oko 7k.Lovato34 napisał(a): to ile on chce za niego 6500?
Człowieku kto Ci da 4,5 kafla za SC jeśli za tyle możne już Punto kupić z tego samego roku...Lovato34 napisał(a):No za 4500 to wołają ludzie za dobre Seicento 1.1 z 2002 roku..
Dobrze, powiedz mi kiedy mamy Ci współczuć..Lovato34 napisał(a):Ja dałem za 2000 rok Golfa IV 1,8T 11k a na początku był wkład 2500
Lovato34 napisał(a):No za 4500 to wołają ludzie za dobre Seicento 1.1 z 2002 roku..
Lovato34 napisał(a):sprzedaje za 7200 A3 z podgrzewanymi fotelami z podłokietnikiem i to jeszcze do negocjacji
Barol napisał(a):Pewnie zaraz się zacznie jaka to Octavia jest beee
Barol napisał(a):zostałem skrytykowany że ma fatalne diesle
Barol napisał(a):będzie miała 600tysięcy przebiegu
BrutusM napisał(a):A S40/V40 to gnijący na potęgę trup, ze słynną jakością Volvo nie mający nic wspólnego.
began napisał(a):A3 całkowicie mi przeszło, co do Octavii - w domu mam Fabię, która rzeczywiście nie sprawia żadnych problemów i jest mega tania w utrzymaniu, jednak po przejechaniu 50 km tym samochodem, moje plecy czują się jakby miały co najmniej 40 lat więcej