Wyjątkowy na naszych drogach

23 Wrz 2012, 08:03

A może coś takiego [link do oferty na Allegro wygasł] stoi u mnie w mieście.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

23 Wrz 2012, 11:41

Jak chcesz coś wyjątkowego to celuj w jakieś starsze auta typu
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
linki tylko przykładowe.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

23 Wrz 2012, 12:43

Myślałem że znajdę coś pokroju mercedesa po prostu nowszego, nie było warunkiem coupe mimo to całość tych co ciekawszych samochodów na naszym rynku została wymieniona.
Wygrał mercedes w124 :) Liczyłem na jakąś młodszą alternatywę dla tego samochodu bo boję się kupować klasyka które ma już grubo ponad 20 lat. Mimo to wydaje mi się on najlepszym możliwym wyborem. pozdrawiam i odświeżę temat jak tylko kupię mercedesa żeby się wam pochwalić ...
Dzięki i pozdrawiam
safrane
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 08 1987
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ryzykowne przekraczanie granic
    Kodeks drogowy mówi jednoznacznie o obowiązku jazdy wyznaczonym torem. Kierowcy jednak notorycznie łamią ten przepis i niebezpiecznie ścinają zakręty, wjeżdżając tym samym na sąsiedni pas ruchu. Zapominają, że im ostrzejszy ...
    Bezpieczne tankowanie LPG - jak to zrobić krok po kroku
    Autogaz zdobywa w ostatnich latach coraz większą popularność w Europie, co potwierdzają wyniki rejestracji publikowane w poszczególnych krajach. Kierowcy dostrzegają wiele zalet LPG w odniesieniu do zasilania swoich ...