REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ichris napisał(a):Co o tym sądzicie?
yeti65 napisał(a):Tu bardziej chyba chodzi po prostu o chęć zmiany auta, a racjonalizowanie tego zakupu, to tylko szukanie usprawiedliwienia
MotoAlbercik napisał(a):Panowie - autor chce zmienić sobie auto na nowe i nie wam decydować o tym.
franccc napisał(a):A jakby autor napisał, że szuka auta żeby popełnić w nim samobójstwo to też nikomu o tym nie decydować tylko doradzić jakie będzie najmniej bezpieczne?
czyli jednorazówka 3 cylindry jest ok bo po 200 tys km wymienia się silnik na nowy? a normalna jednostka 1,5 nie jest bezproblemowa?ichris napisał(a):Dużo dobrego można poczytać o 1.0/110KM ale zmieniać na słabszy to trochę bez sensu. Z kolei 1,5 150KM pomimo 4 cylindrów już chyba nie jest tak bezproblemowy.
Edquar napisał(a):Wydaje mi się że jesteśmy na forum samochodowym a nie na wykładzie socjologii albo filozofii na uniwersytecie
franccc napisał(a):A jakby autor napisał, że szuka auta żeby popełnić w nim samobójstwo to też nikomu o tym nie decydować tylko doradzić jakie będzie najmniej bezpieczne?
Edquar napisał(a):Wydaje mi się że jesteśmy na forum samochodowym a nie na wykładzie socjologii albo filozofii na uniwersytecie
franccc napisał(a):Nie mam zamiaru się ograniczać od kiedy ww moderator "upomniał mnie" żeby nie pisać o 1.6thp per śmietnik bo jego właścicielom może się przykro zrobić