Wymiana deski rozdzielczej, koszty? Opinie o silniku? BMW e63 650 lift

29 Mar 2023, 10:28

Siemka, miał ktoś e63 i wymieniał w nim popękaną deskę rozdzielczą i wie o jakich kwotach się rozmawia w tamtym momencie?
Dodatkowo czy ktoś miał 650 i może coś krótko opowiedzieć o samej pracy silnika jak i jego ew. napraw
Olisss
Nowicjusz

Zdjęcia: 0
Auto: BMW e63
Silnik: 4.8 V8 367km
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2008

29 Mar 2023, 18:52

Jak będziesz robił sam to zostaje ci koszt zakupu takiej deski, a nie mia ich wcale dużo i ceny w zależności od stanu mogą sięgać nawet do kilku ładnych tysięcy zł.

Jak masz popękaną tą deskę? Czasem można pewne uszkodzenia taniej naprawić niż wymieniać całą kompletną deskę.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

29 Mar 2023, 20:36

Nie mogę wstawić zdj na forum bo ciągle wyświetla się błąd strony, więc podsyłam na imgurze
https://imgur.com/a/3LQJlpW

Dokładniejsze zdjęcia dopiero w czwartek za tydzień będę mógł podesłać bo nie ma przy mnie samochodu :cry:
Olisss
Nowicjusz

Zdjęcia: 0
Auto: BMW e63
Silnik: 4.8 V8 367km
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2008

30 Mar 2023, 11:25

Dniówkę roboty trzeba liczyć żeby to zrobić na spokojnie i niczego nie popsuć, problem będzie z zakupem ale są firmy które regenerują.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego część kierowców nie używa kierunkowskazów?
    Dlaczego część kierowców nie używa lub nie zawsze używa kierunkowskazów? Przeprowadzone w Stanach Zjednoczonych badania wykazały, że najczęściej podawane odpowiedzi to: "nie było na to czasu " (42%) i "z lenistwa ...
    Jak jeździć bezpiecznie samochodem w nocy?
    Jazda samochodem w nocy jest wyzwaniem nawet dla doświadczonych kierowców. Oprócz ograniczonego pola widzenia, kierowca musi poradzić sobie ze zmęczeniem, sennością oraz oślepiającymi światłami innych samochodów ...