REKLAMA
Witam
Czy są jakieś listy miejsc dla Trójmiasta gdzie taki dokument, po sprawdzeniu poprawności montażu fotela, otrzymam dla Okręgowej Stacji Kontroli aby zmianę wprowadzić do dowodu rejestracyjnego?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Podejrzewam ale pewny nie jestem ze jest to samochod ciężarowy.Na dokonane zmiany bedziesz musiał mieć fakturę z warsztatu który ma w zakresie swojej działalności zakres PKD 45.20Z. To starczało kiedy ja jeszcze pracowałem i przechodziło bez problemu.Jednak minęło juz 3 lata jak jestem na emeryturze i calkiem mozliwe ze w tym temacie nastąpiły zmiany.Znalazlem takie coś a mianowicie DZ.U. poz.2560 z dnia 31.12.2019r który dotyczy wlaśnie takich zmian.Wg.mnie najlepiej bedzie jak udasz się na OSKP i tam porozmawiasz z kumatym diagnostą.Myślę ze powinien Ci wytłumaczyć co musisz zrobić zeby to wszystko przeszło w WK....muniekgd napisał(a):Jest to VW Transportet
Można to tak ująć...Ja mówię że to absurd rodem Made in Poland... Trawiłem ten absurd przez 15 lat ...muniekgd napisał(a): Czyli kwadratura koła.