Co znaczy "chwyta mi linkę hamulca ręcznego w prawym kole"? Blokuje ci się linka przy prawym kole jak odpuszczasz ręczny? A może tylko jedno koło hamuje?
Poprostu jak zaciagne reczny i potem go spuszcze prawe kolo dalej hamuje a silownik przy zacisky hodzi wiec wydaje mi sie ze zacina sie linka ale nie wiem jak ja zdemontowac
Może być tak że linka się gdzieś rozwarstwiła i nie che odbijać, przez to się blokuje. Żeby ją zdemontować musisz mieć kanał albo samochód na podnośniku kolumnowym żeby był dobry dostęp od spodu. Z tego co udało mi się doczytać będziesz miał linkę hamulcową lewą i prawą oraz środkową. Wszystkie linki łączy się w dosyć prosty sposób. Spróbuj wymienić tylko linkę która idzie do prawego koła. Możesz ją jeszcze sprawdzić po demontażu jak ona chodzi czy stawia opór.
Przygotuj auto do zimy Przed sezonem zimowym warto zainteresować się, czy nasze auto jest do niego przygotowane. A co trzeba zrobić, by tą zimę przejeździć bez problemów? O oponach zimowych pisał nie będę, bo to temat znany każdemu. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.