Czynność bardzo prosta,może być kanał ale nie musi.Odkręcasz spust oleju i czekasz aż przestanie kapać,zakręcasz,odkręcasz wlew (jest gdzieś w połowie skrzyni),auto musi stać na równym.Bierzesz przewód z lejkiem,wkładasz końcówkę do otworu i powoli wlewasz odmierzoną ilość oleju,gdy zacznie kapać,zakręcasz i po robocie.
Odkąd pamiętam miałem dziwne odgłosy w skrzyni biegów. Polecono mi właśnie oryginalny olej, bo rozwiązał problem tego typu wielu kierowcom. Mi też pomogło.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Wolniej! - nie zawsze znaczy bezpieczniej Nadmierna prędkość należy do najczęstszych przyczyn wypadków drogowych. Czy jednak oznacza to, że im wolniej jedzie kierowca, tym lepiej? W wielu sytuacjach taka zasada się nie sprawdzi. Znaki określające ograniczenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.